Re: Мыло из основы - 2
Смугасте ківі
Отредактировано Anairda (2012-10-21 12:08:28)
тел.: 050 700-13-55
тел.: 096 760-57-48
e-mail: sapone.shop@gmail.com
IСQ: 591674270
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 21 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Смугасте ківі
Отредактировано Anairda (2012-10-21 12:08:28)
Запах, наверное, должен быть или мята или лайм:) Что-то тропическое!
Запах, наверное, должен быть или мята или лайм:) Что-то тропическое!
все значно банальніше... ківі ...
Воно так смачно виглядає на фото, що я б його з*їла!
изумительное мыло! И фото сделано очень профессионально
Воно так смачно виглядає на фото, що я б його з*їла!
Угу... в мене масяпка його мармулядом називає
Ось збірна знимочка смугастиків
пахнуть малинкою (червоне), апельсинкою (оранжеве) і ківі (зелене)
изумительное мыло! И фото сделано очень профессионально
Дякую
Отредактировано Anairda (2012-10-22 08:11:55)
Красота! Anairda, а как с расслаиванием? В руках не разваливается?
Красота! Anairda, а как с расслаиванием? В руках не распадается?
Дякую. Не розпадається. А чого б воно мало розпадатися?
я дуже переживала за то аби мильце трималося купки... ретельно його драпала, спиртувала, а потім клала у добре теплу основу . Пробувала милити шматок, наче не збирається розпадатися
Пахне ківі з яблучком
Отредактировано Anairda (2012-10-22 21:12:15)
мне недавно подарили кусочек "натурального" мыла, который предлагают вип-клиентам в лондонских отелях. Вонючка страшная, пахнет стиральным порошком, к тому же развалилось в руках еще до того, как я опустила его в воду..
Anairda, очень интересная идея!
У меня ничего не распадается,я просто обильно сбрызгиваю обычной водкой и все ОК!
Anairda, очень красивое и необычное получилось мыльце!!
У меня ничего не распадается,я просто обильно сбрызгиваю обычной водкой и все ОК!
ооо, а я то томлю поллитры уже второй год в холодильнике ))))
Чтобы слои не распадались их надо немного поцарапать ножиком или вилочкой, сбрызнуть спиртом и заливать следующий цвет. Тогда слои не распадутся. Таким же образом использовать и формы для брускового мыла. Отлитый "рисунок" поцарапать со всех столрон, а потом уже заливать фоновой основой.
Я також активно (і доволі глибоко) драпала попередні слої, потім ше спиртиком поливала, і аж тоді заливала доволі теплий наступний рівень, бо мала страх, що розпадеться.
І ще одне з тієї ж серії смугастиків
пахне апельсинкою
Даже если где-то отвалится,то можно опять пошкрябать,полить спиртом,склеить и оставить пока не высохнет.
Anairda,очень интересные мылки!Мне такие больше нравятся,будут красивыми,пока не смылятся полностью,ато в формочках, когда пару раз помоют все руки-уже не понятно,что было.
Даже если где-то отвалится,то можно опять пошкрябать,полить спиртом,склеить и оставить пока не высохнет.
Anairda,очень интересные мылки!Мне такие больше нравятся,будут красивыми,пока не смылятся полностью,ато в формочках, когда пару раз помоют все руки-уже не понятно,что было.
агась мені вони також дуже подобається Такі одночасно і прості і гарні.
Хотіла зробити веселкове мило, але трохи прогадала з висотою кольорів і як наслідок маю мармеладне мило
Чтобы слои не распадались их надо немного поцарапать ножиком или вилочкой, сбрызнуть спиртом и заливать следующий цвет. Тогда слои не распадутся. Таким же образом использовать и формы для брускового мыла. Отлитый "рисунок" поцарапать со всех столрон, а потом уже заливать фоновой основой.
Ален,никогда ничего не царапаю,а держится сама видела,все отлично.
Фото дейтвительно сделаны профессионально,но,извините,оригинальности которую все хвалаят, не увидела.Как по мне просто отличная первая "проба пера"
Фото дейтвительно сделаны профессионально,но,извините,оригинальности которую все хвалаят, не увидела.Как по мне просто отличная первая "проба пера"
ну... "проби пера" у мене були років так три-чотири тому. Тому Ваша оця голочка як мінімум недоречна.
А виглядали вони наступним чином (фотографувати я тоді ще не вміла)
Дуже мені подобалися якісь прості форми і аби на просвіт мильце було гарним (хоч тепер не розумію свого тодішнього бажання)
А ще натерне на терці мило залите основою викликало у мене такі захоплюючі емоції
А ще вершиною майстерності тоді для мене було вплавити серце з основи у свою другу нульовку. Як на мене результат доволі непоганий.
А це моє улюблене зимове мильце. Хіт продаж три роки поспіль "Серце Кая"
Гарного всім настрою та позитивних емоцій (у нас лапатий сніжок падає... крааааааааааасааааааааааа!!! )
Ще й як доречна,як що Ви за три роки тільки то й навчилися що робити мило шарами,подивіться що роблять дівчата. Я б Вас зрозуміла як що ви початківець,а так з таким досвідом виставляти стільки багато фото м"яко кажучи ну дуже простеньких робіт... Пробачте,але я повторююсь,фото класні,робота гарна,але дуже проста ..
Ще й як доречна,як що Ви за три роки тільки то й навчилися що робити мило шарами,подивіться що роблять дівчата. Я б Вас зрозуміла як що ви початківець,а так з таким досвідом виставляти стільки багато фото м"яко кажучи ну дуже простеньких робіт... Пробачте,але я повторююсь,фото класні,робота гарна,але дуже проста ..
уявляєте, я три роки пробувала бавитися формочками, кольорами, фактурами і текстурами і маю величезний творчий доробок. Ось такою була моя дорога до простоти. Три роки я витратила на те аби збагнути що нема нічого геніальнішого аніж простота - вишукана, довершена, приваблива і чарівна.
Вважаю ці смугасті роботи одними зі своїх найліпших робіт, це видно і по продажах і по відгуках покупців.
Ок!!Але я остяюся при своєму,мої продажі 50/50 форма -брус,але у формі бурть більш на подарунки,а інше для себе.
Власне, що формові більш для подарунку і як вже писалося після декількох разів користування формовим милом важко здогадатися про що воно було, чи ким воно було. А нарізне залишається гарним до останнього міліметра.
Робила я мильця зі штампами (я дуже захоплююся скрапом і вирішила спробувати використати ну не зовсім за призначенням новесенькі штампики). Мильце вдалося красивим і навіть гарно продається, але краси його на три-чотири миття