Я працюю блендером і всюди в інеті говорять саме про блендер, коли треба перемішувати масла і олії з лужним розчином.

352

(112 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

Юка, а добавка шоколад+какао не фарбує піну мила?

353

(113 ответов, оставленных в Минеральная косметика)

Я диоксид титану вимішую окремо з пігментами і міками. Після того наливаю туди трохи розплавленого воску з маслами (те, що по рецепту), знову добре вимішую і знову наливаю і т. д., доки все добре не розмішаю. Переплавляти можна.

354

(14 ответов, оставленных в Сад, огород, подоконник)

У мене теж вона не цвіте. Сонце в цій кімнаті лише зранку. А у квартирі моїх батьків сонце цілий день і вона там цвіла. І ще я зрозуміла вона любить воду. А ще мені підказують, що на ній може бути тля, такі зелені комашки. Може і у Вас ця бяка на квітці є. Провірте.

355

(113 ответов, оставленных в Минеральная косметика)

Veronika, для того щоб був колір на губах потрібно додати ще або диоксид титану, або оксид цинку. Вони дозволяють проявитися кольору. А щоб був блиск потрібно просто більше дати міки для декоративної косметики, а ще краще пігмент косметичний + міка 2 в 1. Для запаху краще брати, як на мій погляд, пахучий віск чи кокос, а не ефірну олію. Але це справа смаку.

А можна склад цієї основи для шампуню конкретніше?

Теж би хотіла власноруч виготовлений шампунь. Але з тієї інформації, що я читала, зробила висновок, що потрібні ПАВи, бажано натуральні і м'які. Наприклад, кокамідопропілбетаїн або мус бабасу, може і ще щось. Поки що я тільки збираю інформацію. Тань, а основа шампунева, що ти обіцяла, це для шампуневого мила чи все таки для шампуню.

358

(636 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

Клас. А як получились такі мраморні камінці. Розкажіть техніку виконання.

359

(636 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

Взагалі я хімік і маю великий стаж роботи. Процесом омилення займаюся років 15 (робота в мене така). Вдома мило варю 4 місяці. Мені подобається, що можна підбирати собі складники в залежності від потреб, а не обмежуватися тим, що нам пропонує магазин. Тим більше я маю проблему зі шкірою (алергічна і дуже чутлива) і діти мої теж.

360

(636 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

oleanis нормальне домашнє мило. Головне, як на мене, користь від нього. Мої діти, наприклад, вже магазинного не хочуть, хоч би яке воно було красиве.
Чайка не думаю, що прозорість мила залежить від того, коли лити спирт після сліду чи після гелю. Я робила і так, і так. Швидше залежить від якості спирту і від складу масел.

361

(636 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

Власне, коли готувалась варити прозоре мило, десь вичитала, що такий процент рицинової олії. Навіть пишуть, що її бажано давати у SF, а не якусь іншу олію. Проте, інше моє прозоре мило містить трохи менший процент (22%) і теж чітко видно прозорість. Ось воно прозоре квіткове.
http://i027.radikal.ru/1005/74/71d5d2b6d825t.jpg

362

(636 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

Пальмове масло 30%, рицинова олія 30%, кокосове масло 15%, масло каріте (ши) 10%, оливкова олія 10%, обліпихова олія 5%, 96%-ний етиловий спирт 35%, гліцерин 15%, цукровий сироп (30% цукру на 10% води). Спирт давала перед водяною банею. Після 2-х годин варіння ще трохи спирту розігріла з гліцерином і влила поступово у мильну масу. Все стало рідке і прозоре. Робила пробу на прозорість. Після того як мені сподобалась прозорість додала цукровий сироп, ще хвилин 10 поварила і поставила, щоб трохи мильна рідина постояла. Потім залила у форму. Усьо.

363

(636 ответов, оставленных в Мыло с "нуля")

Моє мило з нуля прозоре гліцеринове. Не сушить шкіру, допомагає при різних дерматитах. Люди залишилися задоволені.
назвала "СОНЯЧНИЙ РАЙ"
http://s003.radikal.ru/i202/1005/81/2ac966e38ba9t.jpg

364

(2 ответов, оставленных в Компоненты для косметики)

Невже і це у Вас буде? Вже хочу. А коли чекати його?

365

(3 ответов, оставленных в Компоненты для косметики)

УРА-А-А!!!

366

(3 ответов, оставленных в Компоненты для косметики)

Невже він скоро у продажу буде?

367

(306 ответов, оставленных в Работа магазина)

Тань, а чи можна сподіватися, що у Вашому магазині будуть косметичні інградієнти самі по собі, не в складі основ. Я маю на увазі різні емульгатори, активи і т. п., може ще щось цікаве і натуральне.

368

(306 ответов, оставленных в Работа магазина)

І я хочу побільше базових масел(бабасу, манго, авокадо, абрикосових і персикових кісточок), косметичних інградієнтів для декоративної косметики, воски карнаубський і канделильський, пігментів і мік для косметики.

369

(731 ответов, оставленных в Работа магазина)

І я хочу подякувати. Хоч асортимент у Вас ще невеликий, але маю надію, що Ви будете далі розвиватися і розширюватися, тоді я точно буду Вашою постійною клієнткою. Все, що у Вас замовляла сподобалось, але найбільше сподобалось доброзичливість і бажання допомогти. Ви працюєте чітко і злагоджено. Це радує. Дякую.